Website statistieken gratis, LetsStat X1
Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Reacties van gasten.

 "Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het huis is een prima uitvalsbasis voor strand, dorp etc. Het is hier prima vertoeven."

Fam. Los 

"Wat een heerlijk weekend hebben we gehad in jullie super huisje. Alles erop en eraan, dichtbij het strand en een heerlijke omgeving"

Fam. Hoekstra

 " Namens mijn twee reisgenoten wil ik u hartelijk bedanken voor het gebruik van uw fantastische vakantiehuis in Renesse. Meer dan compleet is uw woning en zeker aan te bevelen aan andere belangstellenden. We hebben er erg van genoten en met het fraaie weer van afgelopen week was de mooie tuin nog eens een extraatje".

Mevr. Van Beek

 " We hebben enorm genoten. Het huisje was echt perfect voor ons en wat fijn, dat traphekje...de oudste stond regelmatig op uit bed namelijk. 

Wellicht dat we in de toekomst nog eens willen huren".

W. van de Berg

 "Wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Een superlocatie en zoals gezegd een heel fijn huisje met prachtige tuin".

P.Butte

 "Ja, het is voor ons haast allemaal naar wens geweest in Renesse. Alleen het weer is een beetje wisselvalig geweest. De week in uw vakantiehuis was heel gezellig; het huis zelf is perfect en is ons zeer goed bevallen. Bij onze volgende vakantie in Renesse zal ik zeker weer bij u aanvragen".

S.Kling

 "Wat een heerlijk huis. En zo compleet. We genieten volop van het huis,de rust,de natuur."

Fam. de Bruine

 "Super"

B. Koomen

 "Wir möchten uns für das schöne Wochenende in Ihrem tollen Haus bedanken. Es war einschließlich dem Wetter alles bestens".

K.Engel